Nieuwsbrief 08 juli 2021

Nieuwsbrief juli 2021

Team Stadsmakers houd je graag op de hoogte! De afgelopen tijd hebben we steeds meer ontmoetingen in de Mini-Stadsfoyer - mensen die benieuwd zijn naar de plannen, een steentje bij willen dragen of gewoon wat willen vragen. De zichtbaarheid van de Mini-Stadsfoyer wordt geupgrade door een bord op het dak, beachflags met een zitje op het gras en een groen geveltuintje! Een film van een vogelvlucht door het Voorlopig Ontwerp – heb jij deze al bekeken? Dit allemaal in deze nieuwsbrief! Veel leesplezier!

Nieuwsbrief juli 2021

Op bezoek in de Mini-Stadsfoyer

Steeds meer mensen vinden de weg naar de Mini-Stadsfoyer - wat fijn! Zo hebben wij gesprekken gehad met verschillende toekomstige bewoners van de Kastanjetuin in Stadshagen. En heeft Christineke, onze kwartiermaker, onder andere partijen gesproken zoals Travers, SportService Zwolle, Climate Campus, JP van den Bent stichting, wijkagenten en Zwolse opleiders. We staan iedereen graag te woord!

Lees verder
Op bezoek in de Mini-Stadsfoyer

Een nieuw geveltuintje bij de Mini-Stadsfoyer

Stadsmakers zet zich nu al in voor het vergroenen van de stad. Ook al is dat voor nu nog op kleine schaal, maar wij hebben sinds kort een geveltuintje! Mede mogelijk gemaakt door een leerzame kennismaking met Climate Campus, plantjes van Anja Bloementrends, boomzaden van het Stadshager Bos en bloemenzaadjes van Natuurmonumenten. Grote dank daarvoor! Draag jij ook een steentje bij aan het vergroenen van de stad?

Een nieuw geveltuintje bij de Mini-Stadsfoyer

Vogelvlucht over het project

De film over het Voorlopig Ontwerp van de uitbreiding van het winkelcentrum is live! Wij geven jullie een virtueel kijkje in de stand van zaken van het project. Vlieg jij mee door het winkelcentrum om de plannen voor de uitbreiding te ontdekken?

Bekijk de film
Vogelvlucht over het project

Fijne vakantie!

De zomer staat weer voor de deur! Van 19 juli tot 16 augustus 2021 genieten wij van onze vakantie en zal de Mini-Stadsfoyer gesloten zijn. Team Stadsmakers wenst iedereen een hele fijne vakantie!

Fijne vakantie!

Kom langs in de Mini-Stadsfoyer

Je bent van harte welkom om (op afspraak) langs te komen in de Mini-Stadsfoyer voor informatie over de uitbreiding van het winkelcentrum, vragen te stellen of ons met ideeën te verrijken. Een afspraak maak je via stadsmakers@hartvanstadshagen.nl of “drop” je idee/vraag in onze brievenbus bij de Mini-Stadsfoyer. 

Volg ons op Instagram en Facebook en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de uitbreiding van het winkelcentrum Stadshagen.