Wonen in het Hart van Stadshagen

Iedereen kan woningen bouwen. Maar in Stadshagen doen we het nét iets anders. Hier bouwen we een echt thuis met bijzondere ontmoetingen. Ontmoetingen tussen jong en oud, tussen wonen en werken, tussen vrije tijd en kwaliteit. Dat proef je in álles. Van de gezamenlijke daktuin tot de bruisende Stadsfoyer.

Meer dan steen alleen.

In Stadshagen kiezen we voor een uniek woonconcept waarin iedereen z’n eigen plekje krijgt. Van zorgappartementen tot sociale huur en van koopwoningen tot vrije sector. Daarmee is Stadshagen een plek waar jong en oud zich thuis voelt. Meer dan steen alleen.

Meer dan steen alleen.

circa 58 koopappartementen

De koopappartementen variëren in grootte van circa 70 tot circa 150 m2

circa 70 huurappartemenen (vrije sector)

De huurappartementen variëren in grootte van circa 65 tot circa 90 m2

circa 80 sociale huurappartementen

De sociale huurappartementen variëren in grootte van circa 60 tot circa 70 m2

circa 70 zorgappartementen (huur i.c.m. een zorgconcept)

De grootte van de zorgwoningen variëren in grootte van circa 55 tot 70 m2

Jouw koopappartement in Jade of Robijn

Jouw nieuwe koopappartement bevindt zich in een markant woongebouw dat sprankelt door de grote raampartijen in de gevel. Het koopgebouw verspringt in hoogte waardoor het als het ware twee gebouwdelen zijn. Het hoge deel hebben we de toepasselijke naam Robijn gegeven. Het lagere blok draagt met trots de naam Jade. Verdeeld over beide gebouwen vind je 58 luxe koopappartementen. Stuk voor stuk heerlijke woningen, waar je je gelijk thuis voelt. Ieder appartement heeft z'n eigen karakter, indeling en afmeting. Kies je voor 1, 2 of zelfs 3 slaapkamers? Een privéterras of een zonnig balkon? Uitzicht over de daktuin of de levendige woonwijk? De keuze is aan jou. Door de grote hoeveelheid glas kijk je vrij uit naar buiten en geniet je zelfs op donkere dagen van een lichte woning.

Jouw koopappartement in Jade of Robijn

De daktuin, een oase van rust in de stad

Bloeiende fruitbomen, kleurrijke bloemperken en een groene wereld waar je net zo van geniet als de vlinders, vogels en bijen. De daktuin trakteert je op een oase van rust midden in de stad. Bovendien is dit een plek waar bijzondere ontmoetingen opbloeien. Het nieuwe Zuidplein, de Stadsfoyer en de daktuin zijn via een prominente trap met elkaar verbonden. Deze bijzondere wereld is jouw unieke achtertuin. Hier steek je samen met je buren de handen uit de mouwen in de tuin en deel je de oogst uit de groentetuin. Of beter nog: organiseer een gezamenlijke buurtbarbecue waar je met elkaar de proef op de som neemt. Als bezoeker ben en voel je je te gast op de daktuin. Vanaf het Zuidplein en omliggende straten word je al nieuwsgierig gemaakt door de verrassende doorkijkjes naar deze groene oase. Zo wordt dit stukje stad echt een plek waar je je thuis voelt.

De daktuin, een oase van rust in de stad

Heb je interesse om hier te wonen?

Meld je aan en wij houden je op de hoogte!

Aanmelden