Van een centrum naar een hart

Van het centrum van Stadshagen maken we samen een levendige plek waar je winkelt, woont, de kinderen naar de opvang brengt, ontspant en een kop koffie met jouw buren drinkt. De verschillende delen van het nieuwe centrum hebben allemaal hun eigen karakter en kwaliteit. Door Park de Stadshoeve, het bruisende hart, de winkelstraat de Wade en het Twistvlietpark met elkaar te verbinden en te verweven ontstaat een sfeervol geheel waar iedereen zich thuis voelt.

Alles draait om verbinding

24.000 mensen wonen met plezier in Stadshagen. De wijk is geliefd door de goede voorzieningen en de rechtstreekse treinverbinding met heel Nederland op loopafstand. Met de jaren is Stadshagen stukje bij beetje gegroeid. Nu is het tijd om samenhang te creëren die leidt tot een bruisend Hart van Stadshagen. Een plek die een aantrekkende werking heeft op jong en oud(er). De combinaties van functies, sferen en voorzieningen maakt dat je verleid wordt om te komen en er langer te blijven. Stadshagen verlangt naar een inspirerende omgeving waar verbinding centraal staat. Wij zorgen ervoor dat die er komt.

Alles draait om verbinding

Duurzaam in de breedste zin van het woord

Duurzaamheid zien we als een jas tegen klimaatinvloeden en een inspiratiebron voor duurzaam leven. Dat betekent dat we veel verder gaan dan een set aan technische maatregelen en mooie labels. Wij willen duurzaam gebruik streven met een gesloten energie- en waterkringloop en groen als drager van alles. Beide zijn nuttig uit het oogpunt van CO2, klimaatadaptatie en biodiversiteit.

Duurzaam in de breedste zin van het woord