Bruisend hart

Van de Belvédèrelaan maken we een winkelstraat die ter hoogte van Zuidplein verbonden wordt met winkelstraat de Wade. Het intieme plein wordt een bruisende plek die verbindt en ontmoeting stimuleert. Op diverse punten komen hotspots, waardoor er een natuurlijke stroom van bezoekers ontstaat en elke plek kwaliteit heeft.

Vogelvlucht Winkelcentrum Functies Bovenaanzicht Stadsmakers

Winkelaanbod

Het bestaande winkelaanbod wordt uitgebreid met nieuwe en aanvullende winkels, waaronder een Lidl supermarkt. Diverse supermarkten, verswinkels, leuke non-foodwinkels en horeca, je vindt het straks allemaal in Stadshagen. Oude en nieuwe winkels versterken elkaar en maken dit tot één winkelhart dat bekend staat als een plek die goed bereikbaar is, waar het leuk is om te zijn en waar je alles vindt wat je nodig hebt.

Winkelaanbod

Voel je welkom in de stadsfoyer

Aan het intieme Zuidplein komt de Stadsfoyer, een bruisende en gastvrije plek in het hart van Stadshagen. Als je hier straks binnenkomt, voel je je welkom, gezien en gewaardeerd. Een inclusieve ontmoetingsplek, omdat alles hier samenkomt. Van mensen tot activiteiten. In de Stadsfoyer ben je nooit alleen en is altijd wat leuks te doen! In de Stadsfoyer bundelen commerciële ondernemers en maatschappelijke dienstverleners hun krachten. Als goede huisgenoten delen ze hun kennis, relaties en ruimte. Meer dynamiek, meer traffic en meer sociale impact! Het gevoel dat je ertoe doet is van groot belang voor jouw geluksgevoel, zelfvertrouwen en fysieke gezondheid. In de Stadsfoyer doet iedereen volwaardig mee!

Voel je welkom in de stadsfoyer