Samen maken we de stad

Stadsmakers is een bont gezelschap van mensen die werken aan een gemeenschappelijk doel: een levendig Hart voor Stadshagen. We doen dit vooral samen. Samen met bewoners, winkeliers, gemeente en andere stakeholders. We zijn een collectief waar je je bij aan kunt sluiten: de Stadsmakers.

Missie Stadsmakers

We maken van het centrum van Stadshagen een integraal Hart van Stadshagen. De verschillende delen van het centrum, ieder met een eigen karakter, zijn aan elkaar geweven waardoor ze elkaar versterken en vormen zo een levendig Hart van Stadshagen.

Visie Stadsmakers

Stadsmakers realiseren met de uitbreiding van het huidige winkelcentrum een levendig Hart van Stadshagen. De verschillende onderdelen, elk met hun eigen karakter, vormen samen het Hart van Stadshagen.

Initiatiefnemers Stadsmakers

Een unieke samenwerking tussen Dura Vermeer (ontwikkelaar en bouwer) en Lidl Nederland (commercieel ontwikkelaar en belegger), waar ontwikkelen, bouwen, exploiteren en beheren hand in hand gaan. Deze samenwerking is vormgegeven in een ontwikkelcombinatie VOF De Stadsmaker. Het team wordt versterkt door experts, zoals Bzzzonder, Architectenbureau De Zwarte Hond en Burobol. Samen zijn we team Stadsmakers. Maar daar horen ook de huidige bewoners, nieuwe bewoners, winkeliers, ondernemers uit de wijk, de gemeente Zwolle en andere betrokkenen bij!

Initiatiefnemers Stadsmakers