Samen maken we de stad

Stadsmakers is een bont gezelschap van mensen die werken aan een gemeenschappelijk doel: een levendig hart voor Stadshagen. We doen dit vooral samen. Samen met bewoners, winkeliers, gemeente en andere stakeholders. We zijn een collectief waar je je bij aan kunt sluiten: de Stadsmakers.

Kwartiermakers namens team Stadsmakers

Wij zijn Laura, Christineke en Monique en we zijn het eerste aanspreekpunt voor team Stadsmakers. We werken vanuit de Mini-Stadsfoyer aan de Belvédèrelaan waar eerder het informatiecentrum gevestigd was. Laura houdt zich als omgevingsmanager bezig met de communicatie in het algemeen. Christineke is aanspreekpunt voor alles wat in de wijk gebeurd. Monique is gesprekspartner voor de huidige bewoners van het Hanzehuis. Voel je vrij om je ideeën of zorgen met ons te delen. Je vindt onze contactgegevens hieronder.

Laura Klis

Laura Klis

Omgevingsmanager
Christineke de With

Christineke de With

Kwartiermaker Stadsmakers
Monique Kikkert

Monique Kikkert

Gesprekspartner bewoners Hanzehuis

Initiatiefnemers Stadsmakers

Dura Vermeer (ontwikkelaar en bouwer) en Lidl Nederland (commercieel ontwikkelaar en belegger) zijn een unieke samenwerking aangegaan waar ontwikkelen, bouwen, exploiteren en beheren hand in hand gaan. Deze samenwerking is vormgegeven in een ontwikkelcombinatie VOF De Stadsmaker. Aan het team zijn experts verbonden, zoals Bzzzonder, Architectenbureau De Zwarte Hond en Burobol. Samen met de mensen uit de omgeving zijn we de Stadsmakers en werken we samen aan het nieuwe Hart van Stadshagen. Samen zijn we team Stadsmakers. Maar daar horen ook de huidige bewoners, nieuwe bewoners, winkeliers, ondernemers uit de wijk, de gemeente Zwolle en andere betrokkenen bij.

Initiatiefnemers Stadsmakers