27 juli 2023

Wonen in het Hart van Stadshagen

Een tijdje terug hebben we jullie via onze socials gevraagd mee te denken over namen voor de nieuw te bouwen appartementen. Het thema “Edelstenen” kwam als winnaar uit de bus. Blok A met koopappartementen krijgt de naam Robijn. En gebouw B mag de mooie naam Jade dragen. Beide zijn edelstenen die worden gewaardeerd om hun schoonheid, kracht en vitaliteit. Deze aspecten komen in de gebouwen terug door de toepassing van de juiste materialen, natuurlijk licht en de groene elementen, dit alles in combinatie met de Stadsfoyer en de daktuin.

Wonen in het Hart van Stadshagen

Koopappartementen

In het Hart van Stadskomen worden ongeveer 58 koopappartementen gebouwd. Appartementen met verschillende groottes en indelingen. Zo is er voor elk wat wils. Achter de schermen zijn we druk bezig om de laatste puntje op de i te zetten, zodat de appartementen in de verkoop kunnen. Zoals het nu lijkt, komen de koopappartementen eind van dit jaar op onze website www.hartvanstadshagen.nl. Dan kun je alle appartementen bekijken, zie je hoe groot de appartementen worden, vind je de plattegronden en de VON-vanaf-verkoopprijzen. Medio februari 2024 verwachten we appartementen echt te gaan verkopen. Vanaf dat moment kun je je inschrijven voor het appartement dat je wil kopen en vinden de makelaarsgesprekken plaats. Uiteraard hoor je daar te zijner tijd nog veel meer over. Van de exacte planning houden we je natuurlijk op de hoogte via onze website, Instagram, Facebook en nieuwsbrieven.

Wil je op de hoogte gehouden worden? Meld je dan hier aan
Koopappartementen

Woonwensenonderzoek

Een tijdje geleden hebben de mensen die zich ingeschreven hebben een mail ontvangen om de woonwensen aan te vullen. Heb je dat nog niet gedaan, maar ben je wel geïnteresseerd in een koopwoning in het Hart van Stadshagen? Jij kunt nog steeds je woonwensen doorgeven!

Geef je woonwensen aan ons door!
Woonwensenonderzoek