Nieuwsbrief 14 december 2021

Nieuwsbrief december 2021

Heb jij de Stadsmakersfilm al gezien? In dit filmpje zie je de plannen hoe de uitbreiding van het winkelcentrum. Je hoort en ziet meer over het maatschappelijke programma en de planning. Veel kijkplezier!

Nieuwsbrief december 2021

Bekijk de film hier!

Bekijk de film hier!

Heeft u vragen over de uitbreiding van het winkelcentrum?

Kijk eens op onze website www.hartvanstadshagen.nl. Wellicht vind je daar het antwoord op jouw vraag. Niet gevonden wat je zocht? Wij staan klaar om jouw vragen over de uitbreiding van het winkelcentrum te beantwoorden. Wil je langskomen in onze Mini-Stadsfoyer (Belvédèrelaan 1) of stel je liever online je vragen? Dat kan beide. Ga naar www.hartvanstadshagen.nl en plan een afspraak.

Heeft u vragen over de uitbreiding van het winkelcentrum?

Het ontwerp bestemmingsplan ligt ter inzage!

De gemeenteraad van de gemeente Zwolle heeft het ontwerp bestemmingsplan voor het winkelcentrum vastgesteld. Vanaf 30 november ligt het ontwerp bestemmingsplan zes weken ter inzage.

Het ontwerp bestemmingsplan ligt ter inzage!

Wat is een bestemmingsplan eigenlijk?

In een bestemmingplan staat hoe de grond gebruikt mag worden en wat op de grond gebouwd mag worden. In het plan staat bijvoorbeeld of op een bepaalde locatie een winkel is toegestaan, een restaurant, woning of bedrijf. Het bestemmingsplan geldt voor iedereen, dus voor inwoners, bedrijven en ook voor de gemeente zelf. 

Je wilt reageren op het bestemmingsplan

Als je wilt reageren op het ontwerp bestemmingsplan, dien dan een zienswijze in bij de gemeente Zwolle. Kijk op www.ruimtelijkeplannen.nl voor meer informatie over het ontwerp bestemmingsplan en het indienen van een zienswijze.

Fijne Feestdagen Wenst Team Stadsmakers