Nieuwsbrief 18 december 2020

Nieuwsbrief december 2020

We stellen ons graag even voor aan de mensen die ons nog niet kennen. Wij zijn Stadsmakers. We werken aan een nog mooier en levendiger Hart van Stadshagen. We creëren een fijne plek waar je komt voor winkelen, wonen, werken en om elkaar te ontmoeten. We zijn opzoek naar mede-Stadsmakers want alleen samen maken we de stad. We zijn benieuwd wat jij kunt bijdragen!

Nieuwsbrief december 2020

Maak het mee in de Mini-Stadsfoyer

De Stadsfoyer wordt een gastvrije plek in het vernieuwde Hart van Stadshagen waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt, een inclusieve ontmoetingsplek voor kinderen van 0 tot 100 jaar. Je bent er jong of je wordt het er weer. Het duurt nog even voordat de 'echte' Stadsfoyer klaar is. Tot die tijd ben je, met inachtneming van de corona-maatregelen, welkom in de Mini-Stadsfoyer! De Mini-Stadsfoyer is een pop-up variant waar je komt om te verblijven, te ontmoeten en om informatie op te halen over de nieuwbouwplannen. De Mini-Stadsfoyer is gevestigd aan de Belvederelaan 1, waar voorheen het informatiecentrum zat. De laatste weken is de Mini-Stadsfoyer ingericht en de eerste gesprekken zijn er inmiddels gevoerd. Vanwege de geldende corona-maatregelen werken wij op dit moment alleen op afspraak in de Mini-Stadsfoyer. Heb je een leuk idee, interesse, vragen of wil je graag een persoonlijke afspraak in de Mini-Stadsfoyer? Neem dan contact met ons op via stadsmakers@hartvanstadshagen.nl

Maak het mee in de Mini-Stadsfoyer

Waar staan we in het bouwproces?

Achter de schermen wordt er ondertussen hard door gewerkt aan de plannen. We zijn voortdurend in gesprek met omwonenden en andere belanghebbenden. In november is er in hoofdlijnen overeenstemming bereikt met de Gemeente Zwolle over het voorlopig ontwerp. Begin 2021 hervatten we de gesprekken en maken we een start met het definitief ontwerp. Zo werken we samen met de omgeving toe naar begin 2022 want dan verwachten we te beginnen met de bouwwerkzaamheden. Begin 2024 wordt de oplevering van het hele project verwacht. Natuurlijk houden we je op de hoogte van de voortgang. Maar heb je toch zorgen, vragen of ideeën? Neem dan contact met ons op via stadsmakers@hartvanstadshagen.nl

Waar staan we in het bouwproces?

Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Dit jaar is het lastiger, maar misschien juist ook belangrijker dan ooit, om de feestdagen samen te vieren. Wees creatief met videobellen, kerstkaarten of een boswandeling in de buitenlucht. Samen maken we de kerst toch bijzonder!

Volg ons op Instagram en Facebook en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de uitbreiding van het winkelcentrum Stadshagen!