21 december 2022

Handen op elkaar voor de Stadsfoyer

Vijf beoogde maatschappelijke en vier commerciële partijen van de Stadsfoyer hebben een hele mooie mijlpaal bereikt. Samen hebben zij de missie en visie voor de Stadsfoyer vastgesteld.

Handen op elkaar voor de Stadsfoyer

Handen op elkaar voor de Stadsfoyer

Vijf beoogde maatschappelijke en vier commerciële partijen van de Stadsfoyer hebben een hele mooie mijlpaal bereikt. Samen hebben zij de missie en visie voor de Stadsfoyer vastgesteld.  Deze is omarmd door wethouders Monique Schuttenbeld en Michiel van Willigen. Deze negen partijen zetten zich in voor een inclusieve samenleving in en vanuit de Stadsfoyer. Hierin kan iedereen meedoen en zien mensen naar elkaar om!

Om dit te moment te vieren, kregen de negen partijen een leuke attentie. Een houten kweekpotje met daarop de missie en visie. In het potje groeit een plantje als symbool voor de groei naar de toekomst. Het kweekpotje symboliseert één van de bouwstenen van de Stadsfoyer. En is een mooie herinnering aan deze behaalde mijlpaal.

De gezamenlijke missie en visie biedt een goed vertrekpunt waaruit samen invulling wordt gegeven aan de Stadsfoyer. Door de nauwe samenwerking tussen maatschappelijke en commerciële partijen vergroten zij de maatschappelijke betekenis voor de wijkbewoner. De Stadsfoyer biedt één loket voor al uw vragen. Heb je een zorgvraag, een tof initiatief voor de wijk? Wil je gewoon een lekker kopje komen drinken aan de leestafel of graag mensen ontmoeten? In de Stadsfoyer ben je van harte welkom!