26 februari 2024

Doe mee: digitale enquête over bevoorrading winkelcentrum Stadshagen

Het winkelcentrum in Stadshagen wordt uitgebreid. Voor de toekomstige ontwikkeling van het winkelcentrum doet Sweco – in opdracht van De Stadsmakers en de gemeente Zwolle – onderzoek naar de bevoorrading van het winkelcentrum. Denk hierbij aan de bevoorrading van de diverse winkels in het winkelcentrum, aan post- en pakketdiensten en aan afvaldiensten. Met de opbrengst van het onderzoek wordt een plan gemaakt, zodat de bevoorrading ook in de toekomst veilig en efficiënt kan plaatsvinden.

Doe mee: digitale enquête over bevoorrading winkelcentrum Stadshagen

Wat zijn jouw ervaringen?

Ben jij ook wel eens aan het winkelen in winkelcentrum Stadshagen? Of doe je er de dagelijkse boodschappen? En zijn er dan dingen die te maken hebben met de bevoorrading van het winkelcentrum die jou opvallen? Dan horen wij dit graag! Via een digitale enquête kun je in een aantal stappen jouw reactie geven als het gaat om de bereikbaarheid, verkeersveiligheid en verblijfskwaliteit van het winkelcentrum. Hierbij kan het zowel gaan over situaties in het winkelcentrum zelf, als onderweg op de bevoorradingsroute ernaartoe (via de Belvédèrelaan en Werkerlaan).

Vul de enquête in

Je kunt de enquête invullen via onderstaande QR-code of via deze link: https://app.maptionnaire.com/q/8x4mas77gus6. Het invullen van de enquête is anoniem en duurt ongeveer 7 minuten. Je kunt de enquête invullen tot en met zaterdag 2 maart 2024. Naast bezoekers van het winkelcentrum nemen we ook de reacties van ondernemers en bewoners van het winkelcentrum mee in het onderzoek.

Vul de enquête in

Wanneer het invullen van de digitale enquête niet lukt, kun je ook je reactie geven via het volgende e-mailadres: verkeersonderzoek-stadshagen@sweco.nl. Alvast bedankt voor je medewerking!