Stadsfoyer: Verbinden, ontwikkelen en spelen

De Stadsfoyer wordt een bruisende en gastvrije plek in het vernieuwde Hart van Stadshagen. Hier voelt iedereen zich welkom en gewaardeerd. De Stadsfoyer wordt een inclusieve ontmoetingsplek voor kinderen van 0 tot 100 jaar. Je bent er jong of je wordt het weer.

Maak het mee in de pop-up Stadsfoyer

Het duurt nog even voordat de ‘echte’ Stadsfoyer klaar is. Tot die tijd ben je, zodra het weer kan gezien de coronamaatregelen, welkom in de Mini-Stadsfoyer. Een pop-up variant waar je komt om te verblijven, te ontmoeten en om informatie op te halen over de nieuwbouwplannen. Wanneer wij officieel open gaan is afhankelijk van de coronaontwikkelingen. Heb je een idee, vraag of iets anders te delen? Op afspraak langskomen is mogelijk voor een gesprek met een van onze kwartiermakers. Stuur ons dan een e-mail om een afspraak te plannen. Hopelijk zien we elkaar snel in de Mini-Stadsfoyer, in het oude informatiecentrum aan de Belvédèrelaan 1!

Stuur mail om een afspraak in te plannen
Maak het mee in de pop-up Stadsfoyer

Activiteiten in de Mini-Stadsfoyer

Een plek om het samen onder het genot van een kopje koffie te hebben over de plannen en mee te denken over thema’s rondom de nieuwbouwplannen. We willen met jullie dan ook graag brainstormen over interessante thema’s, zoals verbondenheid, vergroening, sociale veiligheid en bereikbaarheid. Dit is een van de gezamenlijke activiteiten, die we gaan organiseren. Benieuwd naar welke activiteiten we nog meer gaan organiseren? Houd onze social media kanalen en de website in de gaten.

Volg Stadsmakers op Instagram
Activiteiten in de Mini-Stadsfoyer

Kijkje in de Mini-Stadsfoyer

Functies in de toekomstige Stadsfoyer

In de Stadsfoyer bundelen commerciële ondernemers en maatschappelijke dienstverleners hun krachten. Als goede huisgenoten delen ze hun kennis, relaties en ruimte. Meer dynamiek, meer traffic en meer sociale impact! In de Stadsfoyer kunnen organisaties terecht die actief zijn op gebieden als detailhandel, zorg en dagbesteding, educatie en opvoeding, maatschappelijke ondersteuning, religie en zingeving, persoonlijke dienstverlening en eten en drinken.

Interesse? Neem contact op
Functies in de toekomstige Stadsfoyer

Waar vind je de Mini-Stadsfoyer? Aan Belvédèrelaan 1!